Komfort :: Acél, Színesfém, Műszaki Műanyag :: Víz, Gáz, Fűtés, Villanyszerelési anyagok és szerelvények
magyar english deutsch
   
Komfort-Veszprém
Komfort-Kaposvár
Komfort-Tapolca
Komfort-Ajka
Acél üzletág
Színesfém üzletág Műanyag üzletág Szerszám üzletág
Villamosság üzletág Épületgépészet üzletág Festékek üzletág Egyéb fém és háztartási cikk üzletág
   
 
Elérhetőségeink


KOMFORT-VESZPRÉM
8400 Veszprém, Házgyári út 7.

VASTELEP
Tel.: (88)/564-840/850
Fax: (88)/564-851
Email.: acel@komfort.hu

SZÍNESFÉM-SZERSZÁM
Tel.: (88)/564-810
Fax: (88)/564-811
Email.: szines@komfort.hu

ÉPÜLETGÉPÉSZET
Tel.: (88)/564-820
Fax: (88)/564-821
Email.: szerelveny@komfort.hu

VILLAMOSSÁG
Tel.: (88)/564-860
Fax: (88)/564-861
Email.: villamos@komfort.huKOMFORT-KAPOSVÁR
7400 Kaposvár, Raktár u. 2.

VASTELEP
Tel.: (82)/500-526
Fax: (82)/500-525
Email.: komfortacel@netquick.huKOMFORT-TAPOLCA
8300 Tapolca, Déli Elkerülő út.

SZERELVÉNY
Tel.: (87)/510-090
Fax: (87)/510-091
Email.: tapolca@komfort.huKOMFORT-AJKA
8400 Ajka, Alkotmány u. 12.

KOMFORT-BÓDIS
Tel.: (88)/508-340
Fax: (88)/508-350
Email.: bodis@komfort.hu

Minőségbiztosítás

A Komfort-Bázis Kft. megyei és régiós szinten az acél és színesfém, szerszám-, és szerelvény kereskedelem területén meghatározó piaci szereplő. A vezetés a dolgozókkal egyetértésben meghatározó tényezőnek tekinti a forgalmazott termékek és a kapcsolódó szolgáltatások minőségét.

A Komfort-Bázis Kft az építő, teremtő ember partnere. Cégünk legfőbb célja, hogy munkájával, közreműködésével javítsa a megrendelők versenyképességét.

Azon célból, hogy vevőink igényeinek maradéktalanul megfeleljünk szolgáltatásunk színvonalát folyamatosan fejlesztjük. Törekszünk arra, hogy neves gyártók minőségi bizonyítvánnyal ellátott termékeit forgalmazzuk. Kereskedelmi kapcsolatainkat az üzleti korrektség, szakmai hozzáértés és megbízhatóság jellemzi.
Minden érdekelt partner bevonásával, a tényleges és várható igények felmérésével, minőségcélok kitűzésével kívánjuk tevékenységüket hosszútávon végezni. Munkánk hatékonyabb, szervezettebb végzésével, az uniós követelményeknek maradéktalanul megfelelve, a termékeink iránti bizalmat tovább erősítve, a partnerek igényeinek megfelelő fejlesztéseket folyamatosan végrehajtva eredményes gazdálkodást kívánunk folytatni.

A Komfort-Bázis Kft. vezetése a célok elérése érdekében kinyilvánítja teljes elhatározottságát arról, hogy tevékenységét az

MSZ EN ISO 9001:2001

szabvány, valamint a vonatkozó jogszabályok előírásainak maradéktalan betartásával végzi. Ennek érdekében a vezetőség a munkatársak bevonásával tervezi, szervezi és irányítja az értékesítést és a kapcsolódó folyamatokat. A tervezésnél figyelembe veszi a vevői igényeket, illetve a vevői véleményeket.

A vezetők aktívan közreműködnek a minőségirányítás teljeskörűű szervezésében és végrehajtásában. Fontos feladatunknak tekintjük, hogy a folyamataink kiegyensúlyozott működtetéséhez szükséges erőforrásokat folyamatosan biztosítsuk mind humán, mind tárgyi, mind pénzügyi vonatkozásban. Folyamatos tervszerű képzéseket, oktatásokat szervezünk minden dolgozónk számára, és kialakítjuk a minőségtudatos munkavégzést.

Szállítóinktól és közreműködő partnereinktől is elvárjuk a minőségpolitikai irányelvek iránti elkötelezettséget. A minőségirányítási rendszer segítségével hosszú távú partneri kapcsolatot és bizalmat kívánunk kialakítani mindazokkal a megrendelőkkel, szállítókkal, üzleti életünk egyéb résztvevőivel és társadalmi környezetünkkel, akik azonosulnak célkitűzéseinkkel. A megszerzett bizalmat a rendszer követelményeinek következetes betartásával és szakmai tudásunkkal kívánjuk tartós, stabil és kiszámítható, társaságunk jövőjét biztosító kapcsolattokká alakítani.

Minőségpolitikánkkal keretet kívánunk biztosítani mindenkori céljainknak, melyeket a forgalmazott termékeink minőségének, valamint a kapcsolódó kereskedelmi szolgáltatás színvonalának folyamatos fejlesztése érdekében tűzünk ki.

Veszprém, 2007. február 05.